Most, hogy végre itt a nyár, beindulhatnak a kerti sütögetések is. Nyársra húzott szalonna, kolbász, esetleg még paprikával, kukoricával megspékelve, parázsban elrejtett burgonya....
Kellőképp felkeltettem mindenki érdeklődését a téma iránt? Kérem, a korgó gyomrúak ne szidjanak, én csak a rőzsék tárolására szerettem volna kilyukadni.
Miután ez nem egy gasztroblog, ezért képet nem is teszek fel a témáról. Na jó, csak egyet!
Lássuk, hogy mi is kell ennek előállításához a nyersanyagokon kívül. Igen, a tűz! A tűzhöz pedig némi papír, tűzgyújtó eszköz, és végül az alap, azaz a fa. Na de hol tároljuk a fát, amíg nem jön el a sütögetés ideje? Semmi gond, ha nem ugrik be így elsőre valami alkalmatosság, ugyanis anyukám megoldotta a problémát.
Mindössze a következő dolgok kellenek hozzá:
2db gurulós fa virágalátét, és fémháló. |
Most pedig nézzük, hogy mi sült ki belőlük:
Azért nagyobb fahasábok tárolására nem javasolnám. De rőzséknek kiváló.
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése