2009. június 10., szerda

Ingekből férfi táska és pénztárca

...készült az én drága páromnak tavaly nyáron.
Életem első önálló foltos próbálkozása volt, azért mondhatom sikeresnek, mert Janim örömmel hordja a táskát a mai napig és pont jó lett a mérete, se nagyobb, se kisebb, mint a számára ideális méret.
Na azért nem minden ilyen tökéletes, a pénztárcát egyáltalán nem hordja, igaz másikat sem használ :) . Miért is varrtam neki, ezt én sem tudom... :))
A készítés menetéről itt lehet több képet találni

A szett (így együtt azért jól néz ki, nem?)

A táska és tulajdonosa
(kicsit szégyenlősen pózolt az én emberem :) )

5 megjegyzés:

  1. Szia.
    nekem ez már a blogodon is nagyon tetszett :-)
    engem főleg az irattartó-pénztárca érdekelne. Szeretnék drága uramnak készíteni egyet, de ilyesmit sehol sem találok. Tudnál nekem szabásminta ügyileg segíteni? előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy! Ki nem néztem volna abból az ingből egy ilyen klassz táskát!

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon jó lett! Pasiknak olyan nehéz varrni, szerintem. Vagy csak nekem? :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett, igazi pasis. Tényleg nehezebb férfias dolgokat készíteni, pedig én is szeretnék egy frappáns hurcolászóssal előrukkolni. Még teljes bizonytalanságban vagyok, az biztos, hogy Jani táskája kicsi lenne... A sikerélmény csúcsa, hogy még hordja is, nem?

    VálaszTörlés
  5. Mindenkinek köszönöm!
    Férfi cuccost tényleg nehezebb varrni, mert nehéz megfogni a férfi díszítést, tudjátok, amitől pasis lesz, annak idején a topicon hosszas együtt gondolkozások, találgatások folytak ez ügyben.
    Dia!
    Sajnos a pénztárcában nem tudok túl sokat segíteni, mert leültem rajzolgattam, méregettem és valahogy egyszer csak kész lett! Megmértem egy papírpénzt, egy bankkártyát, filóztam a fémpénz tárolására alkalmas zseb méretén, a varrás sorrendjét átgondoltam és aztán pikk-pakk kész lett. Valahol írtam már, hogy én úgy varrok, hogy először fejben végig varrom a "művet", aztán a többi már emlékezetből megy. Ha konkrét kérdésed van, írjál e-mail-t és megpróbálok segíteni!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...